Iyengar Yoga & Philosophy Journey

 

January 17-20, 2019

 

 

 

Join us for this authentic and inspiring journey into the heart of practice.

 Thursday, January 17 – Sunday, January 20

Edwin Bryant, Ph.D., Professor of Religions of India, Rutgers University

Holly Kostura, Senior Iyengar Yoga Teacher

We are pleased to inform you that  North Shore Yoga of Maui will be hosting a very special 4 Day Weekend from January 17-20.

Having been trained at the feet of their Gurus, Edwin and Holly bring a depth of knowledge, a wealth of experience and a unique, modern perspective on these ancient Teachings.

Senior Iyengar Teacher Holly Walck Kostura will be returning this year along with  Yoga Philosophy scholar Edwin Bryant. This will be a once in a lifetime opportunity to study yoga asana, pranayama and philosophy with two esteemed Master Teachers here on Maui .

 

 

“If you practice yoga every day with perseverance, you will be able to face the turmoil of life with steadiness and maturity.”
~ BKS Iyengar

Course Information & Registration

Requirements:
Consistent, well established practice of Iyengar Yoga.
Thursday’s session is open to yoga teachers in all traditions, aspiring teachers, and serious students.
If you have injuries you must contact us prior to registration to discuss.

Location:
North Shore Yoga of Maui, 24 Luna Lane, Paia, Maui, HI (in the parking lot behind Charley’s)

Contact us for more Information and to enroll in the course!

2 + 10 =

Course Schedule

Thursday, 17 JAN  (for teachers and serious students)

9:30 AM 12:00 PM
The Branches on the Limb of Āsana (2.5 hrs) 

2:00 – 4:30 PM
Shining a Light on Inversions: The Practice and Teaching of Śirsasāsana and Sarvangāsana (2.5 hrs) 

Thursday, evening (open to all) 

5:00 – 6:45 PM Edwin / Philosophy (1.75)
The Ethics of Yoga (focus on Yoga Sutras II.30-34) 

Friday, 18 JAN  (open to all) 

8:30 – 9:30 AM Edwin / Philosophy (1 hrs)
9:45 AM – 12:15 PM Holly / Asana (2.5 hrs)
1:45 – 3:15 PM Edwin / Philosophy (1.5 hrs)
3:30 – 5:00 PM Holly / Restorative (1.5 hrs) 

Saturday, 19 JAN  (open to all) 

8:30 AM – 9:30 AM Edwin / Philosophy (1 hrs)
9:45 AM – 12:15 PM Holly / Asana (2.5 hrs)
2:00 – 3:30 PM Edwin / Philosophy (1.5 hrs)

Sunday, 20 JAN 

8:30 – 10:00 AM Edwin / Philosophy (1.5 hrs)
10:15 AM – 12:45 PM Holly / Asana  (2.5 hrs)

Pricing

Full 4-Day Course, Thursday 9:30am – Sunday 12:45pm
$475

Early Bird Special:  $385, must be paid in FULL before December 15,2018.

3-Day Course  + Thursday Evening Philosophy

$350

Early Bird Price: $285, must be paid in FULL before December 15 , 2018

Thursday Full Day Only (includes Evening Philosophy)
for Yoga Teacher’s and Serious Students

$150.00

Early Bird Price : $125, must be  paid in FULL before December 15, 2018

4-Day Philosophy Only

$108
  1. This Workshop will sell out quickly.  We have limited space. A $150 deposit is required to reserve a slot. Balance will be due by 12/15 for Early Bird or January 1 for Full Price. Thursday only and Philosophy only sessions require full amount  in advance to reserve space.      
  2.  Early Bird Payment due dates are firm – there will be no extensions.
  3.  With the exception of Thursday, there are no single day or single session options for this Workshop.